Προσοχή! Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για στατιστικούς λόγους, κανένα προσωπικό στοιχείο δεν συλλέγεται ή αποθηκεύεται. OK

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες €30 έως 2 κιλά

Welcome to CandyHair & Beauty! Check out our Beauty Tips

Τηλεφωνικές παραγγελίες (Δευ - Παρ 10:00 - 15:00)

          216 800 2525

 

Hair Wash Πόσο συχνά πρέπει να λούζομαι;

19/09/2017
Hair Wash Συχνό λούσιμο ή όχι?

Πόσο συχνά πρέπει να λούζουμε τα μαλλιά μας αλήθεια; Πρέπει να λουζόμαστε τακτικά, αλλά τί σημαίνει τελικά "τακτικά";

Οι ειδικοί λένε ότι δεν υπάρχει ένας μαγικός κανόνας για όλους!

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να χρησιμοποιείται το σαμπουάν εξαρτάται από τον τύπο των μαλλιών, από τις χημικές επεξεργασίες που έχουν υποστεί (βαφή, περμανάντ, ισιωτική) και από τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Το τριχωτό της κεφαλής έχει φυσικά έλαια τα οποία κρατάνε την επιδερμίδα ενυδατωμένη. Στα ίσια και λεπτά μαλλιά αυτά τα έλαια "ταξιδεύουν" γρηγορότερα έως τις άκρες των μαλλιών, σε σύγκριση με τα μαλλιά που είναι σγουρά και ατίθασα.

Αυτό σημαίνει ότι τα ίσια μαλλιά έχουν την τάση να "λαδώνουν" γρηγορότερα, άρα να χρειάζονται λούσιμο κάθε δεύτερη ή τρίτη μέρα, ενώ τα ατίθασα και δυνατά μαλλιά να δείχνουν καθαρά και υγιή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δοκιμάστε σαμπουάν για να βρείτε το κατάλληλο για το δικό σας τύπο μαλλιών και lifestyle. Γενικά, τα λεπτά κι αδύναμα μαλλιά χρειάζονται ένα σαμπουάν που χαρίζει όγκο ενώ τα δυνατά και χοντρά μαλλιά ένα σαμπουάν ενυδάτωσης.

Υπάρχουν και τα ξηρά σαμπουάν (dry shampoo) τα οποία δίνουν λύση για όσους επισκέπονται καθημερινά το γυμναστήριο ή έχουν έντονη εφίδρωση και δεν θέλουν να λούζονται καθημερινά, αλλά τα μαλλιά να φαίνονται καθαρά και υγιή.

Τελικά ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχει κανόνας!

 

 

 

Pinterest

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέα δημοσίευση