Προσοχή! Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για στατιστικούς λόγους, κανένα προσωπικό στοιχείο δεν συλλέγεται ή αποθηκεύεται. OK

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες €30 έως 2 κιλά

Welcome to CandyHair & Beauty! Check out our Beauty Tips

Τηλεφωνικές παραγγελίες (Δευ - Παρ 10:00 - 15:00)

          216 800 2525

 

Τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

μέσω του ασφαλούς συστήματος συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Πειραιώς εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας ProxyPay Secure Payment της Τράπεζας Πειραιώς. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλής διακομιστής) στην υπηρεσία ProxyPay Secure Payment της Τράπεζας Πειραιώς. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία ProxyPay Secure Payment της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από αλγόριθμο κρυπτογράφησης. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το candyhair.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. Το candyhair.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας

Επιλέξτε "Κατάθεση σε Τράπεζα" ως τρόπο πληρωμής. Στη συνέχεια προχωρήστε στην κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας:

  1. Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχος: Πριτσούλη Βασιλική

Αριθμός Λογαριασμού: 64 2013 8578 632

Αριθμός ΙBAN: GR27 0171 4200 0064 2013 8578 632

BIC Code : PIRBGRAA

  1. Εθνική Τράπεζα

Δικαιούχος: Πριτσούλη Βασιλική

Αριθμός Λογαριασμού: 70251794676

Αριθμός ΙBAN: GR8901107020000070251794676

BIC Code : ETHNGRAA

αναλαμβάνοντας τα σχετικά έξοδα και καταχωρώντας απαραιτήτως τα στοιχεία σας στην αιτολογία για τον δικαιούχο. Στη συνέχεια στείλτε μας το καταθετήριο μέσω μέσω e-mail στο chb@candyhair.gr

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί από τη CANDYHAIR & BEAUTY μετά την λήψη του εμβάσματος.

Πληρωμή με αντικαταβολή (ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας)

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, στον διανομέα της εταιρείας μεταφοράς ΕΛΤΑ Courier, με μια μικρή επιβάρυνση (ανεξαρτήτως της αξίας ή του βάρους των προϊόντων της παραγγελίας σας)

Pinterest