Προσοχή! Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για στατιστικούς λόγους, κανένα προσωπικό στοιχείο δεν συλλέγεται ή αποθηκεύεται. OK

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες €30 έως 2 κιλά

Welcome to CandyHair & Beauty! Check out our Beauty Tips

Τηλεφωνικές παραγγελίες (Δευ - Παρ 10:00 - 15:00)

          216 800 2525

 

Πολιτική επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους.

1. Περιπτώσεις με υπαιτιότητα της CANDYHAIR & BEAUTY

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της CANDYHAIR & BEAUTY σας απεστάλησαν λανθασμένοι κωδικοί ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία) και

β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η CANDYHAIR & BEAUTY αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα παραλαβής του προϊόντος από εσάς και αντικατάστασής του.

2. Περιπτώσεις χωρίς υπαιτιότητα της CANDYHAIR & BEAUTY

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες το είδος που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιονδήποτε λόγο ή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας μπορείτε να το επιστρέψετε με δικά σας έξοδα.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής (παράδοσης στο ταχυδρομείο ή στον courier) για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να είναι πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, κλπ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την CANDYHAIR & BEAUTY.

Εάν τα είδη δεν επιστραφούν εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών (σφραγίδα ταχυδρομείου ή φορτωτική παραλαβής από courier) τότε η CANDYHAIR & BEAUTY δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» . Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε το 216 8002525 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 216 8002525 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

Σημείωση

Για λόγους υγιεινής, τα βερνίκια νυχιών και τα κραγιόν ΔΕΝ επιστρέφονται

Τα ανταλλακτικά (κουρευτικών μηχανών, σεσουάρ και άλλων ηλεκτρικών συσκευών) ΔΕΝ επιστρέφονται

Pinterest